Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

NAŠI KLIJENTI SU SPREMNI ZA ŽIVOT BEZ IZNENAĐENJA

Sigurno ste čitali ili čuli za najave guvernera HNB-a Borisa Vujčića u mediima: "Rate kredita u eurima mogle bi rasti".
Ali, mi imamo riješenje i za to. Fiksne kamatne stope na stambene kredite cijelo vrijeme otplate, dovoljan su razlog da već naši ali i budući klijenti spavaju mirno.
Ako ste ipak znatiželjni o čemu se radi točno, pročitajte intervju guvernera HNB u cijelosti na ovom linku, a onda proučite naše stranice i informirajte se o stambenim kreditima s fiksnom kamatnom stopom koje nudimo. Ili nazovite najbližu psolovnicu, rado ćemo Vam pomoći u pronalaženju najpovoljnijeg financijskog riješenja....

Guverner HNB Boris Vujčić za Večernji list:
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/vujcic-novca-puno-ima-i-to-po-kamatnoj-stopi-od-nula-posto-1000348
























U istom listu ponudili smo svoje riješenje: g. Zdravko Anđel, predsjednik Uprave
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/prosle-je-godine-stednja-rasla-kao-nikada-u-nasoj-povijesti-1003587

Izdvajamo dio razgovora:

Refinancirate li stambene kredite banaka? Koliki trošak i kamatu zaračunavate u tom slučaju?

– Imamo u ponudi i kredite za refinanciranje u slučaju da je stambeni kredit odobren za rješavanje stambenih potreba klijenata. Na ovo se odlučuju klijenti koji žele smanjiti ratu kredita i osigurati se od neugodnih iznenađenja u budućnosti. Mi ne zaračunavamo nikakav dodatni trošak u odnosu na redovne klijente, nije nužno niti da su prethodno bili u statusu štediše. Kamate se kreću od tri do 4,99 posto godišnje. I da, fiksne su sve vrijeme otplate, što znači da će korisnici kredita sljedećih 25 godina plaćati uvijek istu ratu u eurima, neovisno o kretanju euribora ili NRS-a.