Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Turizam kredit


Nudimo vam stambene kredite uz fiksnu kamatnu stopu za cijelo vrijeme otplate. Krediti su dostupni odmah i nije potreban status štediše. Ako trebate dodatne informacije, ispunite ovaj obrazac, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

 
Upit:
Ime:
Prezime:
Grad:
Tel:
Email:
Potvrdi email:
Upišite kontrolni broj - 1418:
*„"Popunjavanjem i slanjem upitnika dajem izričitu suglasnost i privolu Wüstenrot stambenoj štedionici da osobne podatke prikupljene putem ovog upitnika koristi u svrhu uspostavljanja kontakta, dostave promotivnih materijala i obavještavanja o proizvodima i uslugama Štedionice i njezinih partnera putem telefona, pošte ili e-maila te da prikupljene osobne podatke dalje obrađuje i raspolaže istima u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podaci se neće davati na korištenje trećim osobama, niti će se koristiti u svrhu drukčiju od ovdje navedene.
Opoziv dane suglasnosti možete podnijeti u bilo kojem trenutku osobno u uredima Wüstenrot stambene štedionice, poštom na adresi Heinzelova 33a, Zagreb, ili putem e-mail adrese komitenti@wuestenrot.hr.“
Prihvaćam *