Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Izbornik

K102

Tarifa K102 namijenjena je klijentima koji žele realizirati kredit u iznosu do 25.000 EUR, odnosno kredit uz najkraći rok otplate kredita.

Realizacija kredita u tarifi K102 moguća je bez ikakvih uvjeta vezano uz uplatu vlastitih sredstava na račune Ugovora o stambenoj štednji na temelju kojih se kredit za međufinanciranje realizira.

Rok otplate kredita iznosi cca. 10 godina i 2 mjeseca u slučaju realizacije kredita bez uplate vlastitih sredstava za vrijeme trajanja akcije u okviru koje se svim klijentima koji realiziraju kredit za međufinanciranje u trenutku realizacije dodjeljuje 1200 bodova, odnosno ciljni broj bodova potreban za dodjelu. Mjesečna otplatna rata kredita je tijekom cijelog roka otplate nepromjenjiva i iznosi 1,1% iznosa kredita.

Tijekom razdoblja štednje (do ostvarivanja prava na dodjelu kredita stambene štednje) klijent plaća fiksnu mjesečnu otplatnu ratu kredita iz koje jedan dio odlazi u otplatu kredita, a drugi dio mjesečne otplatne rate uplaćuje se na ugovore o stambenoj štednji na temelju kojih svi članovi obitelji ostvaruju pravo na državna poticajna sredstva i fiksnu kamatu na štednju od 1% godišnje. Po ostvarivanju prava na kredit stambene štednje ukupan iznos ušteđevine uvećan za državna poticajna sredstva i kamatu na štednju koristi se za otplatu kredita za međufinanciranje. Klijent nastavlja s otplatom kredita uz istu mjesečnu otplatnu ratu kao i ranije (1,1% iznosa kredita).

Kamata na kredit u tarifi K102 je fiksna i jedinstvena za sve klijente, neovisno o tome realiziraju li kredit bez vlastitih sredstava, ili s određenim postotkom vlastitih sredstava na računima ugovora o stambenoj štednji na temelju kojih se kredit za međufinanciranje odobrava.   


 
Primjer izračuna kredita