Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Kredit bez štednje s fiksnom kamatnom stopom!

Izbornik

Krediti za međufinanciranje


Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje? Odlučite se za stambene kredite u EUR s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate!

Krediti za međufinanciranje kredita stambene štednje mogu se realizirati odmah, bez čekanja na ispunjenje uvjeta potrebnog vremena štednje.
Klijenti koji su prije realizacije kredita za međufinanciranje proveli određeno vrijeme u štednji i uštedjeli jedan dio vlastitih sredstava ostvaruju pravo na povoljniji kredit za međufinanciranje uz eventualno manju kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje i kraći rok otplate.

Krediti za međufinanciranje se u Wüstenrot stambenoj štedionici mogu realizirati u tarifi K100, tarifi K101 i tarifi K102.

Primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 40.000 EUR u tarifama K100 i K101 i primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 15.000 EUR u tarifi K102.


 
Primjer izračuna kredita za međufinanciranje

Ukoliko ste zainteresirani za kredit u iznosu većem od 25.000 EUR, ili ako želite realizirati kredit čija je namjena poboljšanje energetske učinkovitosti stambenog objekta neovisno o iznosu kredita, na raspolaganju Vam stoje tarifa K101 i tarifa K100, koje Vam omogućuju realizaciju kredita uz najniži mjesečni otplatni obrok.
 
Ako ste zainteresirani za kredit do 25.000 EUR, ili kredit želite otplatiti čim prije, tarifa K102 je pravo rješenje za Vas.
 

Pošalji web upit za kredit.

RADIO

 

Primjer izračuna kredita

Kako izračunati kreditnu sposobnost

Dokumentacija PDF/print

Uvjeti za realizaciju PDF/print