Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Kredit bez štednje s fiksnom kamatnom stopom!

Izbornik

Krediti za međufinanciranje


Zaposleni ste u inozemstvu, a trebate stambeni kredit? Pošalji nam upit.

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju
? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?
Birajte stambene kredite u EUR (kta 2,99% tijekom prve faze otplate kredita, a nakon toga 3,50%, EKS 3,41%) ili HRK (kta 4,00% tijekom prve faze otplate kredita, a nakon toga 3,50%, EKS 4,39%) s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate!

Krediti za međufinanciranje kredita stambene štednje mogu se realizirati odmah, bez čekanja na ispunjenje uvjeta potrebnog vremena štednje.
Komitenti koji su prije realizacije kredita za međufinanciranje proveli određeno vrijeme u štednji i uštedjeli jedan dio vlastitih sredstava ostvaruju pravo na povoljniji kredit za međufinanciranje uz eventualno manju kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje i kraći rok otplate.

Krediti za međufinanciranje se u Wüstenrot stambenoj štedionici uz valutnu klauzulu mogu realizirati u tarifi K100, tarifi K101 i tarifi K102 te u kunama u tarifi K301 i tarifi K300.

Primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 40.000 EUR u tarifama K100 i K101, primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 15.000 EUR u tarifi K102 i primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 400.000 HRK u tarifama K301 i K300.
 
Primjer izračuna kredita za međufinanciranje

Ukoliko ste zainteresirani za kredit uz valutnu klauzulu u iznosu većem od 20.000 EUR, ili ako želite realizirati kredit čija je namjena poboljšanje energetske učinkovitosti stambenog objekta neovisno o iznosu kredita, odlučite se za tarifu K100, ili tarifu K101, koje Vam omogućuju realizaciju kredita uz najnižu otplatnu ratu.
 
Ako ste zainteresirani za kredit uz valutnu klauzulu u iznosu do 20.000 EUR, ili kredit želite otplatiti čim prije, tarifa K102 je pravo rješenje za Vas.
Ukoliko želite realizirati kredit za međufinanciranje u kunama, neovisno o iznosu i namjeni, na raspolaganju Vam stoje tarifa K301 s dužim i tarifa K300 s kraćim rokom otplate.

Pošalji web upit za kredit.

RADIO

 

Primjer izračuna kredita

Kako izračunati kreditnu sposobnost

Dokumentacija PDF/print

Uvjeti za realizaciju PDF/print