Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Kredit bez štednje s fiksnom kamatnom stopom!

Izbornik

Krediti za međufinanciranje


Zaposleni ste u inozemstvu, a trebate stambeni kredit? Pošalji nam upit.

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju
? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka? Ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?
Odlučite se za stambene kredite u EUR s fiksnom kamatnom stopom cijelo vrijeme otplate (kta 2,99% tijekom prve faze otplate kredita, a nakon toga 3,50%, EKS 3,41%) .

Krediti za međufinanciranje kredita stambene štednje mogu se realizirati odmah, bez čekanja na ispunjenje uvjeta potrebnog vremena štednje.
Komitenti koji su prije realizacije kredita za međufinanciranje proveli određeno vrijeme u štednji i uštedjeli jedan dio vlastitih sredstava ostvaruju pravo na povoljniji kredit za međufinanciranje uz eventualno manju kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje i kraći rok otplate.

Krediti za međufinanciranje se u Wüstenrot stambenoj štedionici uz valutnu klauzulu mogu realizirati u tarifi K100, tarifi K101 i tarifi K102.

Primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 40.000 EUR u tarifama K100 i K101, primjer izračuna za kredit za međufinanciranje u iznosu od 15.000 EUR u tarifi K102 .
 
Primjer izračuna kredita za međufinanciranje

Ukoliko ste zainteresirani za kredit uz valutnu klauzulu u iznosu većem od 20.000 EUR, ili ako želite realizirati kredit čija je namjena poboljšanje energetske učinkovitosti stambenog objekta neovisno o iznosu kredita, odlučite se za tarifu K100, ili tarifu K101, koje Vam omogućuju realizaciju kredita uz najnižu otplatnu ratu.
 
Ako ste zainteresirani za kredit u iznosu vecem do 20.000 EUR ili kredit želite otplatiti čim prije, tarifa K102 je pravo rješenje za Vas.
.

Pošalji web upit za kredit.

RADIO

 

Primjer izračuna kredita

Kako izračunati kreditnu sposobnost

Dokumentacija PDF/print

Uvjeti za realizaciju PDF/print