Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Izbornik

K100

Tarifa K100 namijenjena je određenim skupinama klijenata koji žele realizirati kredit veći od 25.000 uz najnižu kamatnu stopu na kredit za međufinanciranje, a da pritom nije potrebno ispuniti uvjet uplate vlastitih sredstava na račune Ugovora o stambenoj štednji na temelju kojih se kredit za međufinanciranje realizira, kao i klijentima koji žele realizirati kredit za poboljšanje energetske učinkovitosti stambene nekretnine neovisno o iznosu kredita.

Rok otplate kredita u slučaju realizacije kredita bez vlastitih sredstava iznosi cca. 19 godine i 11 mjeseci za vrijeme trajanja akcije u okviru koje se svim klijentima koji realiziraju kredit za međufinanciranje u trenutku realizacije dodjeljuje 1200 bodova, odnosno ciljni broj bodova potreban za dodjelu. Mjesečna otplatna rata kredita je tijekom cijelog roka otplate nepromjenjiva i iznosi 0,6% iznosa kredita.

Tijekom razdoblja štednje (do ostvarivanja prava na dodjelu kredita stambene štednje) komitent plaća fiksnu mjesečnu otplatnu ratu kredita iz koje jedan dio odlazi u otplatu kredita, a drugi dio mjesečne otplatne rate uplaćuje se na ugovore o stambenoj štednji na temelju kojih svi članovi obitelji ostvaruju pravo na državna poticajna sredstva i fiksnu kamatu na štednju od 0,5% godišnje. Po ostvarivanju prava na kredit stambene štednje ukupan iznos ušteđevine uvećan za državna poticajna sredstva i kamatu na štednju koristi se za otplatu kredita za međufinanciranje. Komitent nastavlja s otplatom kredita uz istu mjesečnu otplatnu ratu kao i ranije (0,6% iznosa kredita).
 
Kamata na kredit u tarifi K100 je fiksna i jedinstvena za sve klijente, neovisno o tome realiziraju li kredit bez vlastitih sredstava, ili s određenim postotkom vlastitih sredstava na računima ugovora o stambenoj štednji na temelju kojih se kredit za međufinanciranje odobrava.   


 
Primjer izračuna kredita