Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Posao

U potrazi si za novim izazovima i uspjehom koji ovisi isključivo o tebi?
Dosta ti je nemotivirajućeg okruženja i iste plaće neovisno o tome kakve rezultate ostvaruješ?
Želiš pomagati ljudima da donesu ispravnu odluku i za to još biti i plaćen?
Za sebe misliš da si vrijedna, pametna i poštena osoba, voliš pobjeđivati, ne trošiš novac u kladionici i vjeruješ u onu „dobro se dobrim vraća“?

Ako si na većinu pitanja odgovorio/la potvrdno, mi bismo mogli biti pravo mjesto za tebe!
Pridruži nam se i čini dobro i sebi i drugima.
Pridruži nam se i postani dio Wüstenrot tima.


Mi smo Wüstenrot stambena štedionica d.d. i u Hrvatskoj poslujemo od 1998. godine.
Dio smo međunarodnog financijskog sustava osnovanog davne 1920. godine i idejni smo pokretač i začetnik ideje stambene štednje i u Europi i u Hrvatskoj.
Istovremeno smo i moderna financijska institucija koja je okrenuta budućnosti a ne prošlosti i najozbiljnije mislimo da su ljudi najvrjedniji resurs svake kompanije, društva i države. Zato se prema svojim zaposlenicima odnosimo pošteno i pravedno, potičemo njihove uspjehe, pomažemo da prevladaju neuspjehe i svima pružamo jednake prilike i mogućnosti kako za rad, tako i za napredovanje.
Isto je i s našim klijentima. Ne nudimo im kišobran kada sija sunce, niti ga tražimo natrag kada počne padati kiša. U 25 godina poslovanja u Hrvatskoj zajedno s našim klijentima sagradili smo grad veći od Vukovara, i kad god je teško, naši klijenti mogu računati na nas jer nikada ne okrećemo leđa nevolji.
Kako bismo jamčili individualni pristup i maksimalno se prilagodili svojim klijentima, razvili smo prodajni tim vrhunskih ljudi, osposobljenih za svakoga pronaći najbolje rješenje, neovisno o tome je li u pitanju štednja, kredit ili osiguranje. Ako za sebe misliš da možeš puno i da svoje sposobnosti želiš testirati u motivirajućem okruženju koje cijeni rad i rezultat, mi smo prava adresa za tebe.

Tražiš li stručnu edukaciju o financijskim proizvodima, prodajnim vještinama i upravljanju odnosima s klijentom, ugovor o radu na neodređeno vrijeme /moguć je i honorarni posao/ poticajno okruženje te fer i poštenu plaću koja većim dijelom ovisi o ostvarenim rezultatima uz motivacijska putovanja i team buildinge i prepoznaješ se u svemu nabrojenome, pošalji nam svoj CV na e-mail kadrovski@wuestenrot.hr ili na adresu Wüstenrot stambena štedionica d.d., Heinzelova 33a, 10000 Zagreb.