Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

Preselite k nama

Ponuda za klijente drugih stambenih štedionica

Da li ste se ikada našli u situaciji da ne možete baš uvijek dobiti odgovor na sva pitanja koja se tiču vašeg ugovora stambene štednje?

Da li ste se našli u situaciji da ste uredno izvršavali sve svoje obveze tijekom razdoblja štednje, ali kada je došlo vrijeme za realizaciju kredita stambene štednje, vaša stambena štedionica nije mogla odgovoriti na sve vaše potrebe?

Da li ste nakon prvih 5 godina štednje ipak očekivali  kvalitetniju ponudu za nastavak štednje ili barem malo više brige za vaše interese?

Ako je odgovor na bilo koje od prethodnih pitanja pozitivan nalazite se na pravom mjestu.

Mi u Wüstenrot stambenoj štedionici smo ponosni na činjenicu da 8 od 10 naših klijenata koji u štednji provedu više od 5 godina, ostaju u poslovnom odnosu sa nama i nakon isteka razdoblja štednje i to kroz realizaciju nekog od naših stambenih kredita ili sklapanjem novog ugovora stambene štednje.

Zato smo pripremili i posebnu ponudu za stambene štediše drugih stambenih štedionica (ponuda se naravno odnosi i na vaše cijenjene članove obitelji) koju je jednostavno teško odbiti.

Provjerite zašto je to tako i zašto smo stambena štedionica koja je lider na tržištu kada je financiranje stambenih potreba u pitanju.

 

Naši Wüstenrot financijski savjetnici vam stoje na raspolaganju i spremni su odgovoriti na svako vaše pitanje.