Imate pitanja?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam odgovoriti!

KORONA VIRUS COVID-19

Svi uredi od 23.03.2020. rade u vremenu 08 - 14 h. Uredi u Umagu, Puli, Dubravi (Zagreb) i Dubrovniku su trenutno zatvoreni.
U slučaju da je Vaš dolazak u neki od naših ureda neophodan molimo Va da prethodno dogovorite termin na broju telefona najbližih ureda i ujedno provjerite mogućnost odvijanja traženog poslovnog procesa bez osobnog dolaska.

Trenutno stanje radnog vremena kompletne mreže poslovnica u Hrvatskoj pogledajte na: https://www.wuestenrot.hr/wuestenrot-mreza/86

STAMBENA ŠTEDNJA I KREDITI
Obavještavamo cijenjene klijente da se svi poslovi ugovaranja i isplate stambene ušteđevine i odobravanja i isplate kredita u Wüstenrot stambenoj štedionici odvijaju uredno i bez zastoja.
Ukoliko niste u mogućnosti podmiriti ratu kredita uslijed zastoja u poslovanju ili smanjenja, odnosno gubitka prihoda, molimo Vas da se informirate na ovoj poveznici ili se obratite na e-mail adresu krediti@wuestenrot.hr kako bismo dogovorili odgodu u otplati/naplati kredita.
Za sva ostala pitanja upućujemo Vas na naše e-mail adrese komitenti@wuestenrot.hr i krediti@wuestenrot.hr ili na broj telefona Kontakt centra 01/48 03 788.


POSLUŠAJTE OVDJE NAŠ SPOT I SAVJET! KLIKNI!  #OSTANIDOMA 

#budiodgovoran